Hotel Medno

HOTEL MEDNO se nahaja v naravnem zelenem okolju v zavetrju gozda in bližini reke Save v naselju Medno, ki spada v predmestje Ljubljane. Od središča glavnega mesta je oddaljeno 9 km proti severu. Neposredno ob Hotelu Medno je magistralna cesta, ki vodi proti Kranju in naprej proti Avstriji in Italiji. Od letališča Jožeta Pučnika je oddaljeno le 15 km. Kljub neposredni bližini urbanih mestnih središč Hotel Medno nudi čudovit razgled čez valovite griče na visoke grebene Julijskih Alp in Karavank.

Trenutna zmogljivost nočitev Hotela Medno je 93 ležišč. Nudijo namestitev v sobah, ki so različnih tipov in kategorij. V letu 2007 so v hotelu zgradili nove poslovne, hotelske sobe, opremljene po standardih 4*.

NOVO – Opremljenost hotelskih sob z IPTV tehnologijo

Na podlagi blog zapisov visoko uspešnega slovenskega podjetja Nevron iz Škofje Loke, ki se ukvarja z opremljanjem hotelov in hotelskih sob ter vseh ostalih, visokokakovostnih turističnih kapacitet najvišjega ranga, je tudi v Hotelu Medno potekala razprava in globok premislek o tem kakšno dodano vrednost bi sodobna tehnološka opremljenost hotelskih sob z IPTV tehnologijo, predstavljala za naše goste.

Še posebej na podlagi Nevron-ovega zapisa, na njihovi spletni strani, How to generate revenue off hotel tv using iptv tech, smo si v hotelu Medno zadali ambicije, da tudi sami svoje hotelske sobe, po ponudbi, približamo sodobnemu, tehnološko osveščenemu gostu, zato je med vizijo razvoja hotelskih zmogljivosti trdno zasidrano stališče, da se v bližni prihodnosti tudi hotel medno, poda na področje opremljanja svojih prostorskih kapacitet za hotelske goste, z IPTV tehnologijo.Še posebej, ker trendu opremljanja hotelskih sob, s t.i. hotel iptv sistemi, pospešeno pristopa vse več, ne samo velikih hotelskih verig in turističnih kompleksov, marveč tudi vsi ostali ponudniki in igralci na turističnem trgu.

Za vas organiziramo tudi poroke, rojstnodnevne zabave, obletnice in druga praznovanja, poslovnežem pa nudijo tudi najem multimedijske večnamenske dvorane za seminar. Po napornem dnevu se lahko sprostite v enem od masažnih bazenov, ki so tudi novost v hotelu ali pa se prepustite izkušenim rokam tajske maserke. Hotel Medno je tudi izhodišče za lažje in zahtevnejše pešpoti. V okolici hotela so v zimskem času speljane urejene tekaške proge, v letnem času pa je poleg pohodništva aktualno tudi kolesarstvo.